Fortsatt uppgång – MedCap i ledartröjan

Stockholmsbörsen fortsatte fredagens uppgång om än något försiktigare. 19 innehav stängde eller ligger på plus, varav 8 innehav ökade med mer än en procent. Medicinteknikbolaget MedCap toppar utan direkta nyheter. Apple stiger på en ny köprekommendation från Goldman Sachs. Jag hade flyt och omfördelade från Sampo till Apple innan uppgången. Addnode fortsätter stiga efter på nya förvärv och förra veckans positiva artikel i Di.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s