Inflationsinbromsning lyfte börsen

Stockholmsbörsen tog fart efter att USA:s inflation saktat in. Vid stängning var Stockholm +1,5%. Hela 32 innehav stängde eller ligger på plus när Europa stängde, varav samtliga på Top 12 stängde eller ligger på mer än plus 2%. Det är väl bara att konstatera att det blev en rejäl uppstuds idag efter de senaste dagarnas bank- och ränteoro. Portföljvinnarna idag blev Bakkafrost, Indutrade och Medcap. Särskilt roligt var det att Indutrade och New wavelyckades klättra tillbaka över MA200 och att jag slapp förpassa bolagen till avbytarbänken. Det är även bra att mina tre bankinnehav återhämtade sig något, ett bra förtroendetecken för bankbranschen.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s