Lax, halvledare och investment i topp

Det blev en blandad stängning i Europa och tydligt röd stängning i USA efter Fed:s räntebesked om en höjning med 0,25 punkter. Beskedet följdes av en duvaktig presskonferens. VIX-indexet har lugnat sig de senaste dagarna ner till 21-22 vilket indikerar en lugnare börs. 24 av mina innehav stängde bättre än Stockholms breda index, varav 10 på plus. Jag har varit ledig idag, men det blev ändå två påfyllningar från likviden i investmentbolagen Svolder och Lundbergs. Laguppställningen är i övrigt intakt. Topptrion idag blev Bakkafrost, Infineon och Traction.

Annons

2 reaktioner på ”Lax, halvledare och investment i topp

 1. Ulf 23 mars, 2023 / 06:56

  Hej Per
  Undrar om din strategi med svolder och lundbergs. Om jag bara tittar snabbt på Nordnet så är de lågt skuldsatta, så är en fördel. Något annat som gör att du fyller på här ?
  Mvh/Ulf

  Gilla

  • Per Gustafsson Ohlin 23 mars, 2023 / 08:23

   Hej Ulf, jag bygger helt enkelt upp en portfölj med investmentbolag med innehav som jag gillar. Kraven är endast fundamentala och här skippar jag kravet på att de skall trenda över MA200. I portföljen finns Investor, Lundbergs, Traction och Svolder.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s