Varning för fejkkonton på Instagram

Alla större finanskonton drabbas av fejkkonton på instagram. I mitt fall känner jag till aktie_portfoljen och aktie.porrtfoljen. Jag kan själv inte se kopiorna eftersom originalkontot blockeras för att undvika upptäckt och anmälan. Tack till alla er som hjälper till att uppmärksamma mig och anmäla dessa fejkkonton. Jag som driver det här kontot är en helt oberoende privat investerare och lever helt av avkastningen på mina egna innehav och delar med med av mitt investerarliv enbart för att jag tycker det är roligt. Det blir lite som att skriva dagbok och jag har inga ambitioner att tjäna pengar på kontot.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s