Stockholmsbörsen föll tungt

Breda indexet på Stockholm stänger med -1,80%. Min laguppställning stod emot bättre med -0,78%. Börsnedgången förstärktes av den sura inledningen på börsdagen i USA. Flera makrosiffror kom in svagare än väntat och spädde på recessionsoron. Möjligen kan detta påverka Fed åt det duvaktiga hållet inför morgondagens räntebeslut. Dagens etta är Infineon som stiger utan direkta nyheter, kanske en återhämtning från de senaste dagarnas svacka. Även tvåan Svolder stiger utan direkta nyheter. På tredje plats återfinns Addnode som fick höjd riktkurs och köprekommendation av Carnegie. SEB som föll under MA200 fick lämna spelplanen och jag har därmed mer likvid tillgänglig för nya köp eller påfyllningar. Jag gjorde även en liten vinsthemtagning i Thule som stigit bra. Övriga innehav trendar över sitt medelvärde.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s