aktieportfoljen.com finns på Börskollen

Jätteroligt att bloggen från och med idag finns på en av Sveriges största och bästa ekonomisajter Börskollen. Jag använder själv Börskollen varje dag för bevaka nyheter om mina egna innehav som jag taggar i appen. Börskollen är, för min del, ett oumbärligt verktyg som samlar börsnyheter från olika källor i ett flöde. Där kan man läsa om ekonomi, aktier, investeringar och privatekonomi från olika sajter, bloggar, poddar och analyshus. Dessutom är det gratis att använda Börskollen.

Länk till Börskollen finns här

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s