Medcap dagens portföljvinnare

Indexen på Stockholm stänger på +0,17% inför FED:s räntebesked ikväll. Min laguppställning levererade bättre med en uppgång på +0,47%. Mitt enda rapporterande bolag idag Medcap levererad en bra rapport och rusade. Dagens vinnare är Medcap som rusade på en rapport med kraftig tillväxt och klart bättre justerad EBITDA. På andra plats kommer Indutrade som i förra veckan lämnade en bra rapport med ökad orderstock och omsättning. HMS Networkssom också nyligen var en rapportvinnare stiger utan några direkta nyheter. Samtliga bolag handlas ovanför MA200. Idag blev det inga avslut i laguppställningen. Trots att FED lämnar räntebesked ikväll är skräckindexet VIX på låga 18,69, vilket indikerar en lugn börs med riskaptit. Vi får väl se hur det är med det efter Fed:s räntebesked ikväll kl 20.00.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s