Munter onsdag på USA-börserna

Det skall bli intressant att följa den svenska börsen idag. Det blev en positiv onsdag på USA-börserna där S&P 500 steg med 4,2 procent. Den amerikanska kongressen har enats om ett stödpaket på 7.8 miljarder för att lindra effekterna av coronaviruset och att Joe Biden har framgång i demokraternas primärval påverkar börsutvecklingen i USA positivt. Dessutom tillkommer att Internationella valutafonden har lanserat ett stödprogram för att motverka virusets effekter på världsekonomin. Vilka spår sätter detta på den svenska börsen?

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s