Vi vill alla samma sak – bidra till att minska Corona-virusets spridning

Det viktigaste problemet för mänskligheten just nu handlar inte om nedgångar i aktieportföljer eller oro på världens börser även om vardagen även inom dessa områden fortsätter och behöver hanteras. Nedgångarna på börsen och ekonomin generellt beror denna gång inte på politiska eller ekonomiska faktorer. Detta är unikt jämfört tidigare historiska nedgångar. Detta innebär å andra sidan att det finns mycket goda förutsättningar att vi tillsammans kommer att bli framgångsrika i bekämpningen av coronavirusets spridning. Både privatpersoner, stater och organisationer har ett ett stort ansvar att göra allt för att hindra spridningen. Det är mer än någonsin viktigt att alla hjälps åt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s