Bingo – förhoppningen infriades

Jag köpte Embracer häromdagen när aktiekursen svajade nedåt. Lite motvalls nu när alla pratar om trendskifte, men Embracer håller hög kvalité och är långsiktiga. Se inlägg 16 november. Min förhoppning var att rapporten skulle överträffa förväntningarna. Hur gick det? Det blev bingo på den strategin. Embracer klår förväntningarna med råge och presenterar två miljardklipp och ytterligare 11 förvärv. Börsen något ned på morgonen, men Embracer stiger på rapporten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s