🇹🇩 Northwest Healthcare Properties – trygg mĂ„nadsutdelare

Förhoppning- och tillvĂ€xtbolag finns bland Aktieportföljens innehav men i basen pĂ„ pyramiden finns det mogna bolag med en bra direktavkastning. Aktier som ofta stabiliserar portföljen bland mer volatila innehav. Nu vĂ€lkomnar jag mĂ„nadsutdelaren 🇹🇩 Northwest Healthcare Properties REIT (NWH) till utdelningsportföljen.

Investerare som söker enkla fastighetsintÀkter kan köpa aktier i NWH. Denna REIT Àr en av de mest motstÄndskraftiga företagen 2020 pÄ grund av sin lÄgkonjunktursÀkra verksamhet och exponering mot vÄrden. NorthWest Àr den största icke-statliga Àgaren och huvudansvarig för medicinska kontor och vÄrdfastigheter i Kanada. NWH har en portfölj med 189 inkomstgenererande fastigheter i Nordamerika, Europa och Australien.

NorthWest har ocksÄ en attraktiv direktavkastning pÄ 6,58% och aktien har ökat nÀra 40% under de senaste fem Ären. Dess hyresintÀkter bör vara stabila eftersom de Àr knutna till lÄngvariga indexerade leasingavtal med en stabil belÀggningsgrad.

Imorgon presenterar jag en Ànnu en ny mÄnadsutdelare med lite mer pandemirisk, men med möjlighet att aktien stiger nu nÀr coronavaccineringarna tar fart.

Annons

2 reaktioner pĂ„ ”🇹🇩 Northwest Healthcare Properties – trygg mĂ„nadsutdelare

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s