Wow, en raket på en sur börs…

Underbart när ett bolag som bidrar till energiomställningen rusar. Idag sticker Volue iväg och ökar med 18,42% på en dag. Volue kom in som nytt innehav i Aktieportföljen den 4 november och har sedan dess ökat med 59%. Läs tidigare inlägg den 4 november Nytt innehav – En industriell plattform som förbättrar den gröna övergången. Volue AS har nyligen tillkännagivit ett avtal om att förvärva tyska Likron för att stärka positionen som den ledande leverantören av algoritmiska krafthandelslösningar i Europa.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s