Kameo fastighetslån

Länk till Kameo

Så har jag fått ränteintäkter och amorteringar så att det räcker att deltaga i två nya lån. Just nu lånar jag ut pengar till 19 fastighetsprojekt och idag anmälde jag mig till nummer 20. Dessutom har sex fastighetsprojekt återbetalats under 2021. Genom att deltaga hjälper jag fastighetsägare att genomföra nya byggprojekt.

Hittills i år har jag fått mer än 150 ränteinbetalningar. Räntan ligger på mellan 6-11% beroende på risk. I mina  20 projekt ligger snitträntan på ca 8%. Jag återinvesterar räntor och amorteringar och låter ränta-på-ränta-effekten jobba. Ränta-på-ränta-effekten kallade Einstein för ”världens åttonde underverk”. En långsamt malande jämfört med börsen, men en bra hedge när börsen är Bear.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s