103-åring i toppform…

Mitt återöppningscase Clas Ohlson lämnar en stark rapport och rusar i detta nu med +14,14%. Sedan köpet i mitten av augusti är aktien upp +43%. En bra swingtradingvinst att ta hem, men jag behåller och tror att aktien har mer att ge. Desstutom har aktien en fin direktavkastning på närmare 6%.

Det går bra för prylförsäljar- och hemfixarföretaget Clas Ohlson. Bolagets försäljning ökar med fyra procent till 2 117 miljoner kronor, vilket är en organisk ökning på 3 procent.

Framför allt är det onlineförsäljningen som går bra. Under perioden 1 augusti till 31 oktober ökar den med 36 procent till 202 miljoner kronor. E-handeln har verkligen skjutit i höjden under pandemiåren. Jämfört med 2019 ökar den med 86 procent.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s