Gott Nytt Börsår

Snart är vi där, 2022 väntar bakom dörren. Vad ser vi om vi kikar in? Värdeaktier borde gå bra med tanke på kommande räntehöjningar. Bolag med price-powering satsar jag på i inflationsmiljön. Jag tycker inte vi skall räkna bort tillväxtbolag, men inflation och räntehöjningar kommer att skilja agnarna från vetet. Tillväxtbolag som levererar fina resultat kommer även nästa år att locka investerare. Min egen portfölj ser ut som en pyramid inför 2022. En bas med värdeaktier och utdelningsaktier. Ovanpå detta finns tillväxtbolag som jag tror på. Det som blir nytt för mig att gå in i ett nytt år utan förhoppningsaktier. Pyramidens topp är därmed tom. Jag ser fram emot ett nytt börsår och är optimistisk till aktier.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s