Aktieportföljens kalender v 1-2

Årets första börsdag inleds med en positiv börs. Enligt tradition brukar det vara uppåt fram till trettondagen. Det återstår att se om det blir så i år också. I portföljerna ramlar det in 7 utdelningar de första två veckorna. Jag har anmält mig som digital besökare till Skagens nyårskonferens den 11 januari. På programmet finns det en spännande talarlista med nobelpristagare, innovatörer, akademiker, filosofer och entreprenörer.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s