Tyska bolag, en hedge?

Min strategi att tyska och övriga nordiska bolag ibland kan vara motvalls till den högt värderade svenska börsen, fungerar åtminstone idag. Framförallt den tyska börsen hade inte samma uppgång ifjol som Sverige och utgår därför generellt från något lägre värderingar. Idag är min Sverigeportfölj i skrivande stund ner -0,50% och utlandsportföljen är +0,48% och just nu är det bara är det de europeiska börserna som har öppet, dvs i denna portföljen, övervikt i Tyskland. När Nordamerika öppnar kan det bli annorlunda, men det är inte förrän kl 15:30 😉

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s