Meddelande från Nordnet

Idag fick jag detta meddelanden från Nordnet. Den som sitter med investeringar exponerade mot Ryssland gör nog bäst i att lämna dessa medan det är möjligt. “Med anledning av situationen i Ukraina uppmanar vi våra kunder att iaktta mycket stor försiktighet när det gäller investeringar med exponering mot Ryssland. Detta avser exempelvis aktier, börshandlade fonder, obligationer och ”vanliga” fonder. Dessa värdepapper har i dagsläget generellt hög risk i form av hög volatilitet, men det finns också en risk att handel och avveckling i dessa värdepapper kommer att försvåras eller omöjliggöras inom den närmaste framtiden. Vänligen observera att Nordnet inte kan garantera att det är möjligt att genomföra affärer i dessa värdepapper i det fall det utfärdas internationella sanktioner eller införs restriktioner från börser, marknadsplatser eller andra finansiella institutioner.”

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s