Aktieportföljens kalender v 9 – orostider

Vi går in i en ny vecka där finansmarknaden överskuggas av Rysslands aggression mot Ukraina. Ryssland möter hårdaremotstånd även väntat av Ukrainska armén. Eu, Nato och den demokratiska världen är mer enade än någonsin i sina sanktioner mot Ryssland och stöd till Ukraina.  Finansmarknaden har hittills reagerat sansat på allt som händer. Mina portföljer blir alltmer defensiva och jag arbetar aktivt bl a med XACT Bear och ädelmetaller för att möta nedgångar. Jag räknar med en turbulent vecka.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s