Bidrag till Ukrainas flyktingar

Jag har något så ovanligt som en D aktie som ökat +16% sedan köp och det var inte länge sedan den låg på drygt +20%. Aktien jag pratar om är Akelius D aktie. Med mitt GAV är direktavkastningen 6%. Huvudägaren Roger Akelius dubblar gåvor som kommer till Ukraina, via UNHCR och Unicef. Han säger själv till Svd att hans gåvor fram till senaste helgen kan ha uppgått till en halv miljard. Jag drar nu mitt lilla strå till stacken och ger bidrag från utdelningen på D aktien till FN:s flyktingorgan UNHCR och mitt bidrag dubblas av Akelius, det är bra ✌🏻

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s