Skistar har tagit liften upp innan jag anländer

Jag kan inte följa börsen idag då jag kör bil från Tyskland mot en av Skistars anläggningar i Sälen. Första anhalten blir dock Blekinge och sedan Göteborg innan jag kan ta liften upp på Skistars anläggningar. På väg över Östersjön läser jag att Skistar lämnat den bästa halvårsrapporten någonsin. Rörelseresultatet i andra kvartalet fördubblades, bokningsläget 9% högre än i fjol. Aktien är idag upp närmare +7%. Mitt innehav är nu upp +22% sedan köp. Skistar har m a o tagit liften upp innan jag anländer.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s