Orstedt med vind i propellern

Jag har tagit positioner i danska Orstedt. Jag har varit i Sälen och åkt alpint och missat uppgången i de europeiska vindkraftbolagen, men bättre sent än aldrig . Visserligen har jag två kanadensiska energileverantörer, Transalta renewable och Capital Power, som erbjuder vind, sol och vatten som energikälla, men nu känns det bra att komplettera med ett skandinaviskt vindkraftsbolag som både utvecklar vindkraftsteknik och är en energileverantör. Jag gillar att Orstedt är framgångsrika på havsbaserad vindkraft. Det finns många faktorer nu kommer att påskynda utbyggnaden förnyelsebar energi.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s