Aktieportföljens kalender v20 – fyndköpsläge, räntekoll, NATO och event

Fyra utdelningar och en rapport att se fram emot i veckan. Minirallyt på Stockholmsbörsen i slutet av förra veckan känns som ett fyndköpsläge. Marknaden kan nu ha prisat in den kommande ränteuppgången och bestämt sig för att långräntan ska ligga kring 3 procent. Det är då troligt att börsen kan få stöd på nuvarande nivå och köpen av de mest utbombade aktierna tar fart. Själv har jag redan börjat fyndköpa. I veckan kommer jag att hålla koll på räntorna eftersom de ”styr börsen just nu”. Sverige och Finland lämnar enligt förväntningarna in en gemensam ansökan. På tisdag är jag anmäld digitalt till ABB:s kapitalmarknadsdag och Nordnets event om ”en ny världsordning-så påverkas ditt sparande”. Jag hoppas på en bra börsvecka för oss alla.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s