Jogging

Slottsskogen i Göteborg; svala vindar och skugga under träden. Såå underbart!! Efter att ha checkat det viktigaste på morgonbörsen har jag gjort mig förtjänt av en joggingrunda. Sverigeportföljen går bra idag med en uppgång på +1,44% på breda indexet och Nordamerika ser, enligt terminerna, ut att få en studs uppåt efter senaste bakslagen. Bäst i min portfölj går idag danska vindkraftsbolaget Orsted på +3,36%, som har fått vind i propellern. Det finns ingen anledning att inte ta en joggingtur, så jag sticker iväg….

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s