Aktieportföljens kalender v21

I veckan är det endast en utdelning som trillar in. På onsdag stänger Stockholmsbörsen klockan 13.00 inför Kristi himmelsfärd, och på torsdag är alla nordiska börser stängda. När Federal Reserves protokoll från majmötet släpps på onsdag kommer det troligen bekräfta en hökaktig centralbank, vars främsta mål är att pressa ner inflationen. Det har varit och är flera fina köplägen och jag är så gott som fullinvesterad i stora bolag. Jag är dock redo att snabbt gå ur en aktie om ingången blir fel eller om jag ser bättre alternativ. Det är ödmjukhet som gäller på den oroliga börsen. Den här veckan tränar jag mycket. Det löpning och promenader i Göteborg och landsvägscykling i Stockholm.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s