Trading på Sveriges sydspets

Som investerare kan få förmånen att arbeta på udda och fantastiska platser. Idag fick jag ett akut ärende till Sverige, nämligen att besiktiga bilen. Enklast var att ta nattfärjan och boka en morgontid i på besiktningen i Trelleborg och åka tillbaka på eftermiddagen till Rostock och sedan tillbaks till Berlin. Allt förutsätter naturligtvis att bilen klarar besiktningen. Bilen är i perfekt skick, men vet aldrig säkert. Besiktningen var klar redan kl 8:30 och jag körde till Sveriges sydligaste punkt, fyren och udden i Smygehuk. Från parkeringen vid fyren följde jag börsöppningen. Några analyser och strategier följdes upp och sedan gav jag mig själv ledigt. Jag besökte, som sagt, fyrplatsen och udden, ”Trelleborgen” som är en vikingaborg och Fru Alstads kyrka från 1400-talet som är fantastiskt charmig. Alla platserna visar sig vara värda besöket. Just det, det höll jag på att glömma. Jodå, bilen klarade besiktningen och jag är nu på väg tillbaka till Berlin. Någon kanske frågar, hur kan besiktning vara akut. Tja, glömmer man den, blir det till slut akut.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s