Snabbkoll och påfyllning

Lunch på Bryggan i Kalmar. En snabbkoll i portföljen. Afry och Essity går fortsatt starkt, fyller på. Redan i förra kvartalet ökade vinsten i Essity mer än vad man hade räknat med och då hade man fått igenom en hel del av de prisökningar som man fört ut till sina kunder. Den närmaste tiden kommer Essity dessutom att få hjälp även av minskade kostnader, i och med att priset på pappersmassa sjunker. Vi kommer se stora investeringar inom energisektorn och det är bolag som Afry som kommer att vara vinnare på det, under flera års tid.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s