OMX30: Kapitulation eller motreaktion

OMX30 har fallit under stödnivån 1835-1865. Får vi nu en kapitulation hos köparna är nästa stödnivå 1700-1720. Det är inte omöjligt att vi får en uppstuds till 1940-1970 på vägen ned till 1700-1720. Allt är avhängigt hur motsvarande utveckling blir på S&P500. Jag skyddar mitt kapital med hedge istället för att dras med i uppstudsar, se upp för FOMO.

Annons

2 reaktioner på ”OMX30: Kapitulation eller motreaktion

 1. Ulf Söderlund 29 september, 2022 / 17:02

  Hej Per

  Jag har köpt en del småposter då en del källor
  indikerar att det högst troligtska komma en uppstuds i Q4.
  Men tyvärr så bestraffas man direkt.
  Jag har också hedgefonder i lika stor position så tyvärr blir det ett nollsummespel.Jag lider verkligen av fomo men får försöka behärska mig.
  I mitt fall så är jag inte beroende av utdelningar så
  skulle väl egentligen kunna sälja allt och bara ha kvar hedgefonderna.

  Gilla

  • Per Gustafsson Ohlin 29 september, 2022 / 20:43

   Hej Ulf, ja det känns verkligen jobbigt, och det är svårt att undvika FOMO. När det gäller aktier är det klokt, som du gör, att skala upp eller ner, lite i taget. Just håller jag likviden på en hög nivå.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s