Se till att ha ett alternativ i bakfickan…

Idag avslutades rankingturneringen i min tennisklubb här i Berlin. Det är möjligt att racket kände det på sig för strängarna brast, så jag fick ta fram reservracket. Precis som på börsen får man ha ett alternativ när aktier inte ger den avkastning som tänkt. Hade någon sagt till mig för fyra år sedan att jag skulle spela rankingmatcher i Berlin hade jag bara skrattat. Det är aldrig försent att börja…. Hur gick det? Jo, jag vann avslutningsmatchen, så jag är lite euforisk.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s