Min aktievecka 43 – rapportfokus, räntebesked, BNP och KI-indikator

Ny vecka med åtta rapporterande bolag och en utdelning. Det blir roligt med mer bolagsfokus och släppa macrohändelserna för ett tag. Oväntat starka delårsrapporter kan ge fina utdelningar i vår. Techjättarna Microsoft och Apples rapporter kommer att vara avgörande för om börshumöret kommer att hållas uppe framöver. Men vi slipper inte helt macrohändelser. På torsdag kommer USA:s BNP-siffror. Samma dag kommer troligen ECB med en ny trippelhöjning, med en inflation på 10% är inget annat att vänta. I Sverige kommer hushållens deppighet att bekräftas i KI-barometern. Oavsett kommer jag att hålla humöret uppe och inleda med tennis på måndag morgon.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s