Infineon: dagens vinnare

Idag intog Infineon topplatsen i min portfölj och på tyska indexet Dax. Jag har under en period tagit positioner i halvledarbolaget och aktien stängde idag på +7,07%. En bidragande orsak var att Morgan Stanleys experter kommenterade positivt på halvledarindustrin på tisdagen. Halvledarindustrin går nu in i slutfasen av nedgången. Sektorn ser attraktiv ut efter ett svagt år. Risk/reward blir återigen mer övertygande enligt banken. Det återstår att som detta är uthålligt enligt min mening, men jag är på.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s