Portföljförändringar

Har björnmarknadsrallyt toppat? Jag vet inte, men jag förbereder mig för nästa nedgång och skalar ned lite i de aktier som gått bäst och ökar likviditeten. Jag ser över diversieringen i hedgefondsportföljen och tar in Brummer multistrategi och QQM Equity hedge och minskar i övriga hedgefonder. Totalt sett minskar jag även i hedgeportföljen och ökar likviditeten. Den ökade likviditeten finns redo för nya ingångslägen. Blir det nedgång fortsätter jag med vinsthemtagningar i aktier och blir det uppgång fortsätter jag skala ned i hedgen.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s