Fastighetslån som investering

Jag har några ränteplaceringar utanför börsen i Kameo och Tessin fastighetslån samt personlån via Brocc och Lunar (tidigare Lendify). Nedan en en ögonblicksbild av kontot på Kameo idag. Jag är med i 21 pågående fastighetsprojekt och den genomsnittliga räntan är 8,29%. Jag har fått återbetalt med ränta i ca 40 projekt. Jag återinvesterar amorteringar och ränteintäkter i nya projekt. Inget projekt har hittills havererat, men något har blivit försenat vilket höjt räntan. Däremot blir det intressant och följa framöver om några projekt fallerar med det högre generella ränteläget. Risken har definitivt ökat.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s