Fallande indikator

Konjunkturinstitutets Barometerindikator föll i november till 84,5 från 84,8 i oktober. Hushållens stämningsläge steg marginellt, men är historiskt lågt. Stämningsläget för ekonomin som helhet är mycket svagt skriver Ekonomifakta. Att vi är på väg in i en lågkonjuktur, dvs vi är inte där ännu, visar enligt min mening Konjunkturinstitutets Barometerindikator för olika branscher. Tillverkningsindustrin och bygg och anläggning ligger fortfarande över 100 i november. Vi kan räkna med en skvalpig börsresa framöver, men jag tror inte vi går under botten från oktober på börsindexen.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s