En grön första vecka

Idag har Stockholm och Helsingfors stängt, men det är i detta nu en bra uppgång i New York med över +2%. Även mina börser i Europa stängde på plus, Frankfurt, Köpenhamn och Oslo. Av 21 innehav på de öppna börserna idag stängde eller ligger 18 innehav på plus. Dagens bästa är Laxodlingsbolaget Bakkafrost som återhämtar sig efter att tidigare i veckan backat p g a lägre slaktvolym fjärde kvartalet. Dock gynnas bolaget av att slippa den höjda beskattningen i Norge eftersom de sina anläggningar i Skottland och Färöarna. Även Apple återhämtar sig idag, marknaden ser en ljusning i produktionsproblemen när Kina öppnar upp. Även NXP Semiconductors och Guld ETF:en stiger med mer än 2%

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s