Min aktievecka 2 – utdelningar, inflationssiffror och investerarkonferens

Två utdelningar väntas i veckan från fastighetsbolagen Fabege och W.P. Carey. Kommer årets fina börsstart att fortsätta ? Avgörande blir bl a inflationssiffror och de första bolagsrapporterna som kommer i slutet på veckan. På torsdag släpps USA:s inflationssiffror och en fortsatt nedgång väntas till 6,5% för december från 7,1% november och 7,7% i oktober. På fredag kommer Sveriges siffror och väntat är en uppgång från 9,5% i november till en ny inflationstopp på 9,7% i december. På onsdag skall jag lyssna på Skagen fonders årliga investerarkonferens och den internationella talarlistan är intressant. Temat är att finna värden i en osäker marknad.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s