Röd dag: lax, halvledare och vindkraft toppar

Sviten är bruten och Stockholm stänger på rött. Min Sverigeportfölj stänger kring noll för dagen. Trots en röd dag handlas 17 innehav på plus vid Europabörsernas stängning. Det återstår att se hur utlandsportföljen stänger, i detta nu ligger New York svagt på plus. Laxbolaget Bakkafrost, halvledarbolaget NXP och vindkraftsbolaget Orsted toppar utan några direkta nyheter. Fyran Polestar överträffade sina volymmål för Q4 och även sitt mål för hela 2022. Fastighetsbolaget Catena stiger på höjd riktkurs och köprekommendation av Kepler. Även mina övriga fastighetsbolag stänger på plus. Gemensamt för mina fastighetsbolag är de har de starkaste balansräkningarna av de svenska fastighetsbolagen. Noterar även att bank gick bra idag.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s