Jobbchock fick börserna på fall

Den amerikanska jobbchocken i fredags skapade oro på börserna och Stockholmsbörsen stängde sämst i klassen med en nedgång på breda indexet med -1,84%. Jag kom undan med en nedgång på -1,0% och 23 innehav stängde bättre än index, varav sex innehav hamnade på plussidan. En sådan här dag är det typiskt att läkemedelsbolagen Novo Nordisk och AstraZeneca hamnar på plus, liksom Guld etf:en. Hexatronic steg inför rapporten på torsdag. Fastighetsbolaget Fabege sålde jag direkt när rapporten redovisades kl 12:00 och gjorde en liten vinsthemtagning på +5%. Aktien stängde på -8,7% och rasade ner under MA200.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s