Min aktievecka 6 – årsrapporter, jobbchock, Fed-tal och räntebeslut

Jag har sex rapporterande bolag kommande vecka. Efter förra veckans supermakrovecka är det lite tunnare den veckan, men många flera bokslut skall presenteras. Marknaden kommer att hålla koll på Fed- chefen Powells tal på tisdag efter fredagens amerikanska jobbchock, där fler jobb än väntat redovisades, vilket kan indikera att Fed tvingas hålla räntan hög längre än marknaden prisat in. I Sverige gör nye riksbankschefen Erik Thedéen debut och förväntas höja styrräntan med 0,5 punkter, eller blir det 0,25?

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s