Tusen tack för att du läser; förra veckan, mer än 1000 visningar

Plötsligt poppar det upp en pushnotis; ”Grattis du hade mer 1000 visningar på din blogg, aktieportfoljen.com, i förra veckan”. Jag brukar ligga på mellan 900-1000 visningar och förra veckan kom jag för första gången över 1000 med 1017 visningar på en vecka. Det känns jätteroligt att så många läser bloggen och tycker om att läsa om aktier och investeringar. För mig som är en helt oberoende privat investerare och som tycker det är roligt att dela med sig av aktiestrategier och andra tankar kring investeringar känns det inspirerande. Tusen tack för att du läser, jag uppskattar det. Jag loggar in i bloggappen ser att sedan starten 2020 har bloggen haft 82719 visningar och i tabellen på nästa sida visas antalet visningar 2020-2023 fram till idag. Visningar är varje klick per sida och samma person läser oftast mer än en sida. Ser man istället på antalet unika besökare är det ungefär 50% av antalet visningar. Förutom att jag lägger upp inläggen på bloggen delar jag även till Instagram och Twitter samt ekonomiportaler som t ex ”Stockblogs”.

Annons

2 reaktioner på ”Tusen tack för att du läser; förra veckan, mer än 1000 visningar

 1. Sokol 7 februari, 2023 / 14:52

  Hej, va tror du kommer hända med guld och silver ?
  Och vilka bolag tror du kommer göra en 100% ökning detta året ?
  Vilka bolag är heta Just nu i usa ??

  Gilla

  • Per Gustafsson Ohlin 7 februari, 2023 / 21:08

   Hej Sokol, jag har ofta guld i portföljen eftersom det är en bra hedge i portföljen och relativt stabilt. Silvret är mer volatilt och är som att äga guld med hävstång. Ädelmetaller köper jag som etf:er eftersom det är opraktiskt och dyrt att själv transportera och förvara det. Långsiktigt är guld bra men på kort sikt är det osäkert. När det gäller USA är jag ingen expert, men just nu hoppas jag mycket på NXP Semiconductors som jag har i portföljen. På kort sikt är det hög risk i aktien, men på sikt tror jag den blir bra. /Per

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s