Stockholmsbörsen stänger rött, utlandsinnehaven levererar

Stockholm stängde på rött tredje dagen i rad, men flera utländska börser stängde ovanför nollan, vilket märks på Top 12. New York visar i detta nu på en liten uppgång. Microsoft toppar just nu bland mina innehav. Trots inbromsning i senaste rapporten lockas marknaden av bolagets satsningar i molntjänster och Open AI. Microsoft har även aviserat att 10000 tjänster dras in. Bakkafrost tog andraplatsen utan direkta nyheter. HMS Networks fortsätter stiga efter rekordrapporten i förra veckan, med bl a rekordförsäljning och proppfull orderbok.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s