Stängning kring nollan och inflationsbesvikelse

USA:s inflation fortsätter falla, men var något högre än förväntat. Europabörserna stängde kring nollan medan New York i detta nu är ned en procent. Vad inflationsutfallet innebär för momentum återstår att se. Mitt enda rapporterande bolag Boliden steg med +1;4% på sin rapport. Medcap toppar idag efter att ABG Sundal Collier höjt till köp. Catena stiger möjligen på nyheten om byggnationen av nya logikfastigheter i Göteborg för 500 miljoner kr. HMS Networks tar tredjeplatsen utan nyheter.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s