Uppåt på börsen

Efter gårdagens inflationsbesvikelse i USA när inflationen kom in lite över förväntan var det osäkert hur marknaden skulle reagera. Trots allt föll inflationen för sjunde månaden i rad och det ser ut som att marknaden ser det som positivt. Det blev mestadels en munter stängning i Europa. Industrikommunikationsbolaget HMS Networks toppar igen utan nya nyheter, men den starka rapporten fortsätter lyfta aktien. Detsamma gäller teknikhandelsbolaget Lagerkrantz som också har en stark rapport i ryggen. It-konsulten TietoEvry blev en rapportvinnare idag och aktien lyfte.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s