Blandad stängning

Stockholmsbörsen stänger kring nollan medan övriga Europa stängde något bättre. Nya makrodata fick New York att stänga på dagslägsta på ca -1,5%. Mina två rapporterande bolag, Sinch och Hufvudstaden föll på sina rapporter. Sinch som rasade är trots allt fortfarande +85% sedan köp. Swedbank och SEB toppar idag. Även Nordea gick bra och hamnade på Top 5. Boliden knep tredjeplatsen på höjda riktkurser. Husqvarna blev fjärde bästa innehav utansynliga nyheter.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s