Besökte investeringsmöte

Igår kväll besökte jag Aktiespararna Vasastaden/Financial Stockholms investeringsmöte. Flera intressanta bolagspresentationer och en inblick hur handeln på Spotlight market övervakas. Mötet avslutades med en genomgång av hur hälsovårdsanalytikern Björn arbetar. En intressant kväll med bra information och väl hemma kommer jag att spana vidare på flera av kvällens tips. Ikväll blir det något helt annat, spinning med cykelklubben. Bra kondition är bra för investeringshjärnan 🙂

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s