Halvledarbolag och bank i topp

New York vände upp efter europabörsernas stängning. Köparna fick övertaget idag efter några röda dagar. 20 innehav stängde bättre än OMXSPI. Jag är förvånad över börsernas styrka i inflations- och räntemiljön, det är ett styrkebesked. Halvledarbolag och banker toppar i mina portföljer. I New York blev halvledarbolagen dagens vinnare och NXP toppar även i min portfölj. Även tyska halvledarbolaget Infineon steg och knep fjärdeplatsen. Mina bankinnehav är med på Top 5 med Nordea i täten följt av Swedbank och SEB. IBM trendar under MA200 och jag sålde hela innehavet med en vinst på 30%.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s