Lax portföljvinnare

Det är blandade utfall på båda sidor Atlanten. Mina portföljer stänger nära nollan och det räckte att 13 innehav stängde eller ligger på plus. Jag ägnade eftermiddagen åt tennisträning och efter det gick vi en mil. De två senaste dagarna har Laxodlingsbolaget Bakkafrost legat på silverplats och idag kniper bolaget guldet. Verkstadsbolaget Atlas Copco gick bra utan kända nyheter. Investmentbolaget Traction kom trea och substansrabatten är nu 9%.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s