Uppstuds i USA, men ner i Europa

Det pågår en uppstuds i New York, men i Stockholm och Europa kom den av sig trots att terminerna såg gröna ut på morgonen. Just nu är jag åhörare på ”Stora aktiedagarna i Stockholm” och i detta nu pratar vd:n för Craft om New Wave Group. Stockholm återhämtade sig något innan stängning och 21 av mina innehav stängde eller ligger bättre än breda indexet, varav 11 är på plus. Portföljvinnare i detta nu är Microsoft och Apple som får hjälp av dagens uppstuds på New York börsen. Att förväntan om mildare räntebanor från centralbankerna efter SVB:s kollaps hjälper också till. Denna förändrade förväntan hjälper också fastighetsinnehaven Hufvudstaden och W.P. Carey att lyfta idag, men på tredje plats före fastighetsbolagen kom Guld etf:en.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s