Stark grön portfölj men Stockholmsbörsen stänger på rött

Stockholmsbörsen på rött men min portfölj lyser starkt grönt. 24 innehav stänger bättre än Stockholmsbörsen, varav 20 stänger på plus. Det äringen tvekan om att det är lönsamma teknikbolag som trendar nu. Halvledarbolagen NXP är portföljvinnare och kollegan Infineon är tredje bäst. Verkstadsbolaget Atlas Copco är näst bäst och fick säkerligen hjälp av den höjda rekommendationen från Danske Bank. På problemfronten har jag fiberkommunikationsbolaget Hexatronicsom faller ner precis under MA200. Fundamentalt står alla stjärnor rätt i bolaget så jag hoppas att bolagets aktie hämtar kraft på översåld nivå så jag slipper sätta aktien till avbytarbänken.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s