Plusdag för portföljen

Stockholmsindexen stänger rött men mitt lag levererar en uppgång på +0,41% och 17 innehav stänger på plus. Av mina rapporterande bolag stänger Munters och Investor på plus medan Sandvik oförtjänt stänger på minus trots en bra rapport. Läkemedel gick bra idag med Novo Nordisk som portföljvinnare och AstraZeneca på fjärde plats. Andraplatsen gick till Surgical Science som varit Top 3 flera dagar i rad. Bakkafrost stiger med hjälp av ännu en höjd riktkurs och upprepad köprekommendation från SEB. Dagens påfyllning blev i Surgical Science som nu är nära önskad nivå. Samtliga bolag trendar över MA200, men NXP Semicoductors börjar tappar fart och riskerar att bytas ut.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s